LG FH4G7TDN0 – masina spalat rufe cu functie incarcare la jumatate

LG FH4G7TDN0 dispune de un afisaj cu multe informatii, are o capacitate de incarcare de 8 kg si 1400 rpm viteza de centrifugare. E o masina de spalat rufe recomandata pentru familii mai numeroase sau pentru cele ce spala ceva mai des cantitati mari de haine.

Este finisata asemanator cu majoritatea modelelor din aceasta gama si aici observam finisajul pe alb si dimensiuni de 85 x 60 x 55 cm. Masinile de spalat rufe LG sunt recunoscute pentru nivelul redus de zgomot la spalare si trebuie sa precizez ca cel de fata nu va depasi 52 db. La centrifugare nivelul de zgomot urca pana la 70 db, dar aceasta caracteristica depinde si de treapta folosita.

Grila de programe ne ofera 13 posibilitati de spalare: program haine inchise, bumbac, spalare rapida, prepalare, program special pentru lana, bumbac, sintetice, spalare manuala. Alegerea se face prinintermediul consolei centrala, iar din butoanele suplimentare putem alege viteza de centrifguare, temperatura de lucru si activa pornirea intarziata. LG FH4G7TDN0 detecteaza automat greutatea incarcaturii de rufe si in functie de aceasta ajusteaza consumul de apa si durata ciclului de spalare.LG-FH4G7TDN0-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *