Masina de spalat rufe LG FH2U2HDN1

LG FH2U2HDN1 a beneficiat de cateva imbunatatiri majore comparativ cu modelele precedente. E un model disponibil la magazinul emag la un pret acceptabil alaturi de transport gratuit si perioada de garantie.  Hublou este acum mult mai generos si cu o deschidere mai mare pentru un acces lejer la interior. Nivelul de zgomot la spalare se situeaza in limita a 59 db, iar pentru centrifugare urca pana la 73 db.

Capacitatea de incarcare de 7 kg asigura necesarul pentru majoritatea familiilor. Rufele pot fi stoarse apoi la 1200 rpm, masina de spalat fiind incadrata in clasa A+++ de consum electric. COnsumul de apa se situeaza in jurul valorii de 9000 litri pe an.

Masina-de-spalat-LG-FH2U2HDN1-300x300

LG FH2U2HDN1 – Vezi pret actualizat

Grila de programe nu e una foarte bogata, dar asigura necesarul pentru majoritatea cerintelor. E vorbad e 9 programe de spalare:extra-clatire, prespalare, haine bumbac si lana, haine mixte, sintetice, etc. Alegerea unui program optim se poate face prin intermediul consolei centrale, displayul lcd asigurand reglarea temperaturii de lucru sau viteza de centrifugare.

LG FH2U2HDN1 e o masina de spalat cu un bun raport calitate/pret. Nu are multe tehnologii moderne, dar asigura necesarul cand e vorba de o spalare buna a tesaturilor. Se remarca prin dimensiunile de 85x60x45, deschidere hubloul 150 grade si un finisaj modern pe alb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *