LG FH2B8TDN – masina de spalat rufe inteligenta si economica

Masina de spalat rufe LG FH2B8TDN vine echipata cu un sistem inteligent de spalare, detectarea incarcaturii, functie auto restart, autodiagnosticare si un motor direct drive silentios si economic. Pe partea de incarcare se poate folosi cu pana la 8 kg rufe uscate, se incarca frontal si beneficiaza de 1200 rpm viteza in programul de stoarcere. Clasa de eficienta energetica este una buna si aici vorbim de A+++, adica una economica ce nu va incarca mult factura de energie electrica.

Grila de programe cuprinde 13 setari prestabilite si aici le amintesc pe cele mai importante: Easy care, program special pentru hainele bebelusilor, program rapid la 30 grade si unul intensiv la 60 grade. La acest capitol nu prea e nimic de comentate pentru ca avem cam tot ce ne trebuie indiferent de tipul de tesatura ce urmeaza a fi spalat. Panoul de comanda contine o consola centrala pentru selectia programului cu cateva instructiuni privind temperatura de lucru, butoane pentru selectia temperaturii sau alte setari ce vor fi aplicate ciclului de spalare ales. Displayul LCD confirma aceste date si afiseaza si timpul ramas pana la terminrea completa a operatiunii de spalare.

LG-FH2B8TDN-300x300

LG FH2B8TDN e o masina buna daca cauti ceva rezistent in timp si care sa nu faca zgomot prea mare. Modelele de la acest brand sunt recunoscute pentru nivelul scazut de zgomot din tipul spalarii. Ca si dimensiuni vorbim de 85 x 60 x 55 cm, diametru hublou 30 cm si deschidere de 180 grade pentru acces usor la interior.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *