LG F14U1JBS6 – masina de spalat rufe premium cu clasa A+++

LG F14U1JBS6 e o masina de spalat premium si asta se poate observa inca de la primele priviri aruncate asupra produsului. Are capacitate de incarcare de 10 KG, clasa energetica A+++, display LCD si 1400 rpm viteza de centrifugare.

La prima vedere arata bine si e un finisaj recomandat celor ce doresc ceva pe culoare argintiu. Selectia programelor si a celorlalte functii se face prin intermediul unui ecran sensibil la atingere. Este foarte simplu de configurat si de pornit si asta datorita instructiunilor minime afisate aici. Avem 30 de programe si putem spala bumbac, haine mixte, articole sportive sau putem aplica ciclului setari speciale pentru rufe usor de calcat sau pentru cele destinate celor mici si aici vorbim de cicluri de clatire suplimentare.
Masina-de-spalat-rufe-LG-F14U1JBS6-300x300

Pe partea designului nu prea e nimic de comentat. Avem in fata un aparat modern ce se integreaza in orice baie. Nu va recomand sa o incorporati pentru ca are un efect vizual placut si de care merita sa profitati. Modelul LG F14U1JBS6 e bun daca cauti ceva premium cu capacitate mare de incarcare. Vine de la un brand bun si are un nivel de zgomot redus. Diagnosticarea automata si posibilitatea de a descarca noi programe de spalare usureaza capacitatile de spalare la nevoie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *