LG F12B8QD5 – masina de spalat rufe gri cu motor direct drive

Nu prea am observat pana acum masini de spalat rufe finisate pe culoarea gri, dar sunt de parere ca LG F12B8QD5 arata destul de bine. Pretul este unul destul de bun pentru acest tip de produs si asta pentru ca stiu ca electrocasnicele ce apartind brandului LG se remarca prin durabilitate, rezistenta si nivel de zgomot redus la functionare.

LG F12B8QD5 Direct Drive se poate incarca cu pana la 7 kg rufe uscate ce vor fi stoarse apoi la maxim 1200 rpm. Motorul direct drive atasat ofera atat un consum redus de energie, dar si un nivel de zgomot redus datorita lipsei frecarilor. Asadar, avem in fata o masina de spalat economica gratie incadrarii in clasa de eficienta energetica A+++.

Masina-de-spalat-rufe-LG-F12B8QD5-300x300

Grila de programe ofera multiple posibilitati de spalare fie ca e vorba de bumbac, lana, haine sport ori delicate. Programul rapid este si el prezent aici si ofera rezultate acceptabile alaturi de un consum redus de energie si un timp de spalare de 30 minute. Selectia programului optim se face prin intermediul consolei centrale, spatiu unde gasim si mici instructiuni pentru favorizarea alegerii.

LG F12B8QD5 se remarca prin dimensiunile de 85 x 60 x 55 cm, diametru huboul 30 cm, deschidere la 180 grade si un nivel de zgomot la spalare de 54 db. Detectarea automata a incarcaturii este o dotare ce ofera optimizare consumului de resurse in functie de greutate introdusa in cuva. In acest caz putem spala si o cantitate sub 7 kg rufe cu economii importante de apa si detergent. Imi place designul si finisajul la aceasta masina de spalat si faptul ca nu are prea multe functii pe care unii nu le gasesc utile. Diagnosticarea inteligenta ofera in cel mai scurt timp cauza defectului si aceasta se face prin intermediul unui smartphone. Importanta este si garantia de 24 luni pentru produs, 10 ani pentru motor si reducerea de 11 % valabila in data scrierii acestui review.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *