Masina de spalat rufe LG F12B8QD1

Cu o capacitate de incarcare de 7 kg si incadrata in clasa A+++, masina de spalat rufe LG F12B8QD1 poate fi considerata o optiune pentru persoanele ce isi doresc un aparat economic si care sa spele o cantitate mare de haine cu rezultate bune.

Calitatea pieselor interioare este una de luat in seama: cuva din polipropilena si tambur din otel inoxidabil. Constructia masinii de spalat rufe LG e una clasica si acelasi lucru se poate spune si despre design. La exterior avem dimensiuni de 85 x 60 x 55 cm, finisaj pe alb si un amplasament clasic pentru consola de selectie a programelor si pentru displayul lcd. Temperatura si viteza de centrifugare se pot seta destul de usor prin apasari repetate ale butoanelor.

LG F12B8QD1 are in arsenal 13 programe si consider ca acopera o gama larga de cerinte pentru utilzatori. Astfel avem setari stabilite pentru bumbac, haine mixte, sport, delicate, pentru bebelusi sau pentru cele ce necesita o spalare manuala sau o clatire intensiva. Va recomand acest model daca cautati ceva ieftin si rezistent in timp.Masina-de-spalat-rufe-LG-F12B8QD1-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *