Masina de spalat rufe LG F12B8NDA7

Masinile de spalat LG mi se par cele mai silentioase si iti recomand sa alegi un astfel de model daca ai un copil mic pe care l-ar putea deranja sunetul din timpul spalarii. LG F12B8NDA7 are un nivel de zgomot la functionare de 54 db si de 74 db la centrifugare – valoarea asta depinde si de treapta folosita. Nu doar silentiozitatea este punctul forte la acest aparat, dar alaturi de acesta si tehnologiile moderne incluse putem avea un aparat destul de bun ce ofera rezultate placute la spalare cu un consum redus de energie electrica. Te invit sa citesti urmatorul review si sa iti faci o idee daca pretul produsului este unul corect comparativ cu dotarile de care dispune.

Incarcarea este de tip frontala si se poate face cu pana la 6 kg rufe uscate. Eu folosesc cantarul corporal pentru a nu depasi aceasta valoare. De obicei sta in baie si in cateva secunde pot sa aflu cantitatea exacta de rufe ce o pot spala fara a deteriora mecanismele interne de la aparat. Viteza de centrifugare este de 1200 rpm si mi se pare potrivita mai ales in anotimpul asta rece cand hainele trebuiesc scoase aproape uscate. Pe partea de consum de energie sta foarte bine pentru ca este incadrata in clasa A+++, adica una foarte economica.

Grila de programe ne ofera o mare libertate indiferent de tipul de tesatura ce urmeaza sa il curatam. Putem incarca cu haine din bumbac, lana, mixte sau cele ce necesita o spalare manuala sau inmuiere. Si programul rapid are un rol bun in aceasta grila pentru ca ne ofera posibilitatea sa spalam o cantitate redusa intr-un timp relativ scurt. Selectia programului optim se face cu ajutorul consolei centrala ce are atasate cateva instructiuni cu referire la temperatura de lucru si tipul de tesatura recomandat pentru fiecare ciclu de spalare.
Masina-de-spalat-LG-F12B8NDA7-300x300

Motorul direct drive este pricipalul responsabil pentru nivelul redus de zgomot, dar aceasta piesa ofera si o durata de viata mai mare pentru masina de spalat si asta pentru ca nu mai e necesar sa schimbam periile de carbune asa cum se intampla la motoarele clasice. LG F12B8NDA7 isi echilibreaza si detecteaza automat incarcatura inainte de a incepe ciclul de spalare si functia asta este utila pentru o functionare corespunzatoare si in parametrii.

Designul exterior este unul modern si ne expune un aparat cu dimensiunile de 60.0 x 45.0 x 85.0 cm. Este unul finisat in mod clasic, pe alb si are un display generos ce afiseaza timpul ramas, viteza de centrifugare si temperatura de lucru. Tot de aici mai putem alege si pornirea cu intarziere de pana la cateva ore si vizualiza eventualele mesaje de eroare (usa nu a fost inchisa sau lipsa alimentare cu apa).

Eu va recomand acest model daca sunteti in cautarea masinilor automate de spalat rufe de la LG. E un model compact si rezistent si care va fi stabil odata cu trecerea timpului. Comanda online este cea mai rapida cale de achizitie pentru ca produsul va fi livrat gratuit prin intermediul unui curier. Tot ce iti ramane de facut este sa o amplasezi pe o suprafata dreapta si stabila, sa o alimentezi la reteaua de apa si de canalizare si sa te bucuri de rezultele obtinute in ceea ce priveste spalarea rufelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *