Televizor Smart LED LG 49UF7787

LG 49UF7787 este un SMART TV ce ofera cele mai noi aplicatii si functii la moda in 2015. Poate multi dintre noi cautam un aparat cu sistemul de operare Android pentru usurinta in utilizare, dar trebuie sa stii ca WebOS este asemanator cu acesta si isi face bine treaba. Vorbim de o rezolutie ultra hd (3840 x 2160 px) expusa pe un ecran ultra slim ce are o diagonala de 123 cm. Imaginea este si ea imbunatatita cu ajutorul unor tehnologii special alese si aici merita sa amintim: ULTRA Luminance, Triple XD Engine si Tru Black Control. Alte detalii importante prezente aici si importante pentru noi sunt reprezentate de existenta tunerului digital:DVB-T2, DVB-C, DVB-S2 si de playerul multimedia integrat. Cam atat pe partea de imagine ne ofera acest model de la LG ce se poate comanda online la un pret bun (verifica aici oferta de pret).

Televizor-Smart-LED-LG-49UF7787

Televizor Smart LED LG 49UF7787

Partea audio ne ofera un sistem audio mult mai puternic decat la celelalte modelele de televizoare LG. Aici vorbim de o putere de 35 w si nu mai este nevoie sa amintim ca si aici tehnologiile avansate ofera o experienta unica pe partea de sunet pentru LG 49UF7787. ULTRA Surround, 3D Sound Zooming si Clear Voice II sunt doar cateva dintre acestea alaturi de functia SubWoofer ce ofera un bass mai puternic si mai clar.

Pentru acces la functiile smart conectarea la internet o puteti realiza cu ajutorul mufei RJ-45 sau , mai moder, cu ajutorul tehnologiei wi-fi. Cele trei porturi HDMI si cele USB va ofera conctarea cu cele mai uzuale aparate externe pentru vizualizarea fisierelor multimedia.

Vizual televizorul are un design modern si slim scos in evidenta si de finisajul Dual Metal prezent pe marginea ecranului. Piciorul este unul atent construit si dispune de un finisaj din inox. Il poti monta si in cadrul unui perete cu ajutorul unui suport de perete compatibil VESA 300 x 300. Suporturi ieftine pentru televizoare smart poti gasi la oferta aici. In pachet mai este inclusa si cunoscuta telecomanda Magic Remote a producatorului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *