Televizor LED Smart LG, 108 cm, Ultra HD, 43UF6907

Televizoarele Smart LG incep sa arate din ce in ce mai bine si fac competitie cu modelele scumpe de la Samsung sau Sony. Este cazul si modelului LG 43UF6907, televizor performant din gama 2015 dotat cu sistem de operare rapid si usor de folosit, multe functii smart si foarte multe posibilitati de conectare.

Partea video ne expune o diagonala de 108 cm si imagini in format ultra hd, adica la rezolutii de 3840 x 2160. Aspectul imaginii este de 16:9 si avem foarte multe caracteristici suplimentare cu rol bine definit in obtinerea celor mai bune imagini si observarii celor mai mici detalii. Aici nu prea este nimci de obiectat, avem o tehnologie LED ce consuma putina energie electrica, o diagonala buna si posibilitate de vizionare din unghiuri de pana la 170 grade. Pentru o diagonala mai mare, de 123 cm, poti avea ca alternativa modelul LG 49UF6907.

Partea audio ne va aduce experiente noi atat in timpul programelor sportive cat si in timpul filmelor ce urmeaza sa le vizionam. Vorbim de un sistem performant stereo ce are o putere de 2 x 10 W. Pentru puteri mai mari poti conecta un amplificator mai puternic prin intermediul mufei speciale.

Vezi cum arata LG 43UF6907 si specificatiile complete

Tunerul digital triplu (DVB-T2, DVB-C, DVB-S2) si playerul multimedia integrat ne ajuta la receptionarea si redarea continutului fara a conecta alte periferice. Despre partea de conectica v-am mai zis ca este una bogata si contine toate coenxiunile momentului: HDMI, USB, SCART, slot CI+, mufa pentru conectarea la internet si minijack pentru casti.

La exterior avem un aparat modern cu un design de care sigur vei ramane uimit. Are o greutate de circa 9 kg si are dimensiunile fara stand de 971 x 575 x 58.7 mm. Marginile sunt subtiri si au aplicatii de culoare aurie, picioarele de sustinere au si ele un aer modern si ofera stabilitate ridicata. Il poti monta si in cadrul unui perete cu ajutorul unui suport special pentru Tv compatibil. Imi place si culoarea alba din spatele aparatului, dar asta nu ne intereseaza prea mult pentru ca oricum acea parte nu este vizibila. Pare o achizitie buna, mai ales ca se poate cumpara si in rate incepand cu 78 lei/luna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *