Lenovo Tab Yoga 3 Pro – tableta premium dotata cu proiector

Lenovo Tab Yoga 3 Pro vine echipata cu un procesor quad core de 2.2 Ghz produs de cei de la Intel alaturi de o memorie ram de 2Gb. E un gadget bun daca cautam ceva pentru distractie, dar poate face fata multor cerinte si pe planul de business.

Multitouch-ul in 10 puncte are la baza tehnologia IPS si afiseaza imagini la rezolutii de 2560 x 1600 pixeli. Diagonala ajunge la 10.1 inch si ii ofera o vizibilitate buna a ecranului din orice unghi alaturi de culori clare si detalii scoase in evidenta.Tableta-Lenovo-Tab-Yoga-3-Pro-cu-Proiector-1  Spatiul de stocare intern are capacitatea de 32 Gb, dar poate fi extins cu ajutorul unui card micro-sd pana la valoarea de 128 Gb. Astfel, avem spatiu suficient pentru a pastra destul de multe fisiere.

Proiectorul modelului Lenovo Tab Yoga 3 este integrat pe balama si se poate roti in jurul axei in functie de necesitati. Poate proiecta imagini nu neaparat pe un suport adecvat, iar cele 4 boxe JBL cu Dolby ne ajutam daca avem de facut ceva prezentari.

Tableta-Lenovo-Tab-Yoga-3-Pro-cu-Proiector22

Poate fi folosita drept telefon mobil pentru ca este compatibila cu retelele 3G si 4G, iar la capitolul conexiuni avem incluse wireless si bluetooth. Ca si dimensiuni, modelul de fata are 247 x 179 x 4.68 mm, 665 grame si poate fi folosit in mai multe moduri datorita constructiei inteligente.

Tableta-Lenovo-Tab-Yoga-3-Pro-cu-Proiector-33  Asadar, daca cauti o tableta premium care sa afiseze imagini pe un ecran mare alaturi de o autonomie buna a bateriei iti recomand modelul de fata. Are un procesor bun, memorie ram suficienta pentru a nu creea lag in utilizare si sistem de operare Android v5.1 (Lollipop).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *