Televizor LED Star-Light 24DM5000

Star-Light 24DM5000 este cel mai ieftin televizor cu diagonala de 60 cm si ofera imagini la rezolutii hd.  Pretul mi se pare potrivit daca cautam un aparat pentru simplu ce poate fi asezat in dormit sau chiar in bucatariile ceva mai spatioase. Vezi oferta speciala

Sonorizarea este asigurata de un sistem stereo ce emite circa 5W cu urmatoarele caracteristici speciale: Surround, Dolby Digital, Egalizator. E o putere medie de iesire, un sunet de calitate, dar daca se doreste  o putere mai  mare se poate opta pentru atasarea unui sistem extern prin mufa speciala.

Specificatii video Star-Light 24DM5000

Partea video are ca punct forte diagonala de 60 cm, rezolutia hd pentru imaginile oferite alaturi de contrastul de 3000:1 si luminozitatea de 220 cd/mp. Aparatul reda imagini clare si luminoase cu cateva reglaje in functie de natura programului urmarit. Tunerul digital DVB-T/C ne ofera posibilitatea de a receptiona posturile fara ajutorul unui decodor extern.Star-Light-60-cm-24DM5000-300x300

Vezi mai multe imagini

Slotul ci+, iesirea audio, porturile usb si hdmi sunt conexiunile prezente la modelul Star-Light 24DM5000. Ar mai fi de adaugat si intrarea speciala pentru pc utila pentru unele jocuri sau vizionare de filme direct de pe laptop.

Designul aparatului este unul clasic. S-a pastrat finisajul pe negru, constructia este una slim. M-as fi asteptat ca marginile sa fie putin mai subtiri. Ca si dimensiuni e vorba de 555 x 362 x 40 mm. Il puteti monta in cadrul unui perete cu ajutorul unui suport special. In acest fel se face o economie importanta de spatiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *