Leagan Nevis – structura rezistenta si design modern

Cine nu isi doreste un astfel de leagan in preajma gradinii sau pe terasa nou construita ? Completeza in mod placut designul si poate deveni un colt de relaxare, unul unde poti citi linistit o carte sau depana amintiri alaturi de cei dragi.

Principalul aspect care recomanda leaganul Nevis este dat de structura rezistenta din otel. Cele doua cadre ofera stabilitate ansamblului, sunt vopsite in camp electrostatic si sunt rezistente la rugina si actiunea razelor soarelui. Nu am vazut alte culori disponibile, dar culoarea de fata mi se pare potrivita pentru orice gradina. In partea superioara intalnim un parasolar pentru protejarea pe timpul temperaturilor ridicate. Scaunul de trei locuri este impletit cu fibre din material sintetic tratate Uv si au un aspect placut de ratan.Perna este una confortabila si are la interior materiale asemanatoare poliesterului si se curata foarte usor cu o carpa uscata. Dimensiunile de 210 x 140 x 184 cm il fac potrivit chiar si pentru trei persoane si nu va ocupa loc mult daca intentionam sa amplasam si o masa in aceasta zona. Leaganul este legat de suportul din otel prin intermediul unor arcuri rezistente ce permit culisarea/leganarea usoara a spatiului de sezut.

Leagan-Nevis-300x300

Leaganul Luna are dimensiunile de 276 x 152 x 185 cm si are un design mai futurist. Are pe laterale panze din material sintetic de culoare gri cu rol in protejarea impotriva insectelor sau a vantului.Celelalte caracteristici sunt asemanatoare cu ale primului model. Produsele au o garantie de 24 luni si beneficiaza de o reducere de pana la 30%. Despre mobilier de gradina am mai scris si aici.

Leagan-Luna-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *