LDK CF 310 NF+ – combina frigorifica cu inaltimea de 180 cm si finisaj pe alb

LDK CF 310 NF+ este o combina frigorifica cu inaltimea de 180 cm si adancimea de 62 cm. Este un model elegant, modern, atent construit si care ofera un spatiu de racire destul de mare. Dispune de sisteme de racire pe baza de curenti de aer si este incadrata in clasa A+ de eficienta energetica.

Combina frigorifica are un volum total de270 litri, iar din aceasta capacitate circa 206 litri sunt rezervati pentru zona frigiderului. Aici gasim patru rafturi din sticla complet detasabile, suporturi pe usa si compartiment special pentru fructe ori legume. Congelatorul are trei compartimente si un volum de 64 litri. Nu este nici prea mult, nici prea putin, dar consider ca este o capacitate medie pentru orice familie daca e sa vorbim de pastrarea la congelat a alimentelor.

Cumpara acum cu reducere. Vezi detalii  !

LDK CF 310 NF+ exceleaza la capitolul design si se poate afirma ca face parte din clasa premium. Are un finisaj pe alb, dimensiuni de 180 X 54.5 X 62.5 cm si usi reversibile. Este un aparat de racire silentios, nivelul de zgomot maxim atins la functionare avand valoarea de 40 db. Eu vi-l recomand daca cautati o combina frigorifica economica si dispuneti de un buget mediu.

Combina-frigorifica-LDK-CF-310-NF

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *