Asus G751JT-T7109D – cu procesor i7 si placa video GTX 970M

Pe langa displayul cu diagonala de 17 inch si imaginile full hd oferite, Asus G751JT-T7109D se lauda cu un super procesor, un i7 construit pe arhitectura Haswell ce are o frecventa de 2600 Mhz. Este un instrument perfect pentru jocuri si asta pentru ca are dotari de top, atat pe partea de grafica cat si pe cea de constructie sau multimedia. Placa video este asigurata de modelul GTX 970M si are o capacitate de 3072 MB. Este o memorie de dedicata de tipul GDDR5 si face parte din seria GeForce. Unitatea de stocare este mai mult decat avem nevoie si putem inmagazina ceva filme si alte fisiere pentru ca avem unde. E vorba de un HDD cu capacitatea de 1 TB si un SSD ce are 512 GB. Memoria folosita este de tipul DDR3 si poti adauga pana la maxim 32 gb, dar aparatul vine in dotare cu 24 gb.

La exterior avem un aparat pe culoarea negru, cu dimensiunile de 416 x 23 – 43 x 318 mm ce are o carcasa alcatuita din aluminiu. Asadar, un laptop usor pentru ca are o greutate de 3,8 kg si cu posibilitati mari de racire datorita materialului component. Tastatura este una iluminata pe fundal cu culoarea rosie pentru a creea conditii bune in cadrul jocurilor si nu numai. Se remarca si touchpadul inteligent care recunoaste gesturile facute cu ajutorul degetelor.

Laptop-Gaming-Asus-G751JT-T7109D-300x300

Pe partea de conectica Asus G751JT-T7109D ne pune la dispozitie cam tot ce avem nevoie si anume: port HDMI, iesire audio, intrare microfon, mufa pentru internet, trei porturi usb, o mufa tip VGA si una thunderbolt. Pe partea multimedia avem o unitate de citire scriere Blu-Ray si sistemul audio performant cu subwoofer integrat ce va oferi o experienta noua in cadrul jocurilor si mai ales pe frecventele joase.Alte dotari: camera web ce filmeaza in format HD, cititor de carduri ce suporta SD sau MMC si microfon digital integrat.

Asus G751JT-T7109D pare o alegere buna chiar daca are un pret cam piperat. Are dotari de top, sistem performant de racire, un design placut si o baterie cu 8 celule. Singurul minus ce ar trebui mentionat este lipsa sistemului de operare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *