Laptop Asus EeeBook X205TA-FD0037BS

Asus EeeBook X205TA-FD0037BS e unul potrivit daca vrei sa ai la indemana un dispozitiv pentru diverse chestii office. Are o greutate redusa si exceleaza la domeniul portabilitate si poate fi o varianta alternativa la clasica tableta. Are in dotare un procesor Intel Quad Core Atom ce lucreaza la frecventa de 1.33 Ghz. Displayul are o diagonala de 11.6 inch, tehnologie LED-backlit, ofera imagini la rezolutia de 1366 x 768 pixeli si are un design slim. Partea bune e si rezolutia HD oferita si asta se vede mai ales in cazul vizionarii filmelor sau rularii unor jocuri.

Memoria ram ajunge pana la 2 Gb si cred ca este necesar pentru treburi ce la faci la un birou. Nici capacitatea de stocare nu este prea mare si aici vorbim de circa 64 GB. Partea de conectica ne ofera o mufa HDMI, 2 porturi usb si o iesire audio. Micorfonul este unul integrat, dispune de camera foto integrata si cititor de carduri.

Asus EeeBook X205TA-FD0037BS are cu putin sub 1 kg si asta e un ajutor pentru cei ce il folosesc zilnic. Carcasa este una din plastic de calitate de culoare albastra. Eu vi-l recomand pentru ca vine la un pret bun in aceste zile si pentru ca are sistem de operare instalat, asa ca va fi gata de utilizare in cateva zeci de minute.

Laptop-Asus-EeeBook-X205TA-FD0037BS-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *