Lada frigorifica Heinner HCF-98A+

Heinner HCF-98A+ este o lada frigorifica compacta cu design modern ce are un pret ieftin, sub 700 lei. Este potrivita pentru a congela carne, produse sau alte alimente in cazul in care nu ai loc suficient in combina frigorifica. Are un volum de 98 litri, asadar spatiu suficient pentru depozitare si acces facil la interior. Ca si orientare, poti depozita pana la 140 kg carne fara probleme. Dotarea ce reflecta pretul relativ redus este sistemul manual de dezghetare, dar asta nu ne intereseaza prea mult pentru ca aparatul isi face bine treaba. Ar mai fi si nivelul de zgomot care este oarecum maricel. Achizitia merita daca ai nevoie de asa ceva in casa, are o garantie de 24 luni, posibilitate de achizitie in rate si ridicarea produsului vechi(optional).

Consuma pe an cam 173 kWh si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+. Consumul este primul lucru ce ne intereseaza la un astfel de aparat, mai ales ca va sta mai tot timpul alimentat la energie electrica si in special vara, cand efortul de a mentine temperatura interioara este mai mare. Apoi ar mai fi vorba de dimensiuni si sistemul de dezghetare.
Heinner-HCF-98A--300x300

La exterior aparatul nostru este alb, se incarca frontal si are usa cu deschidere completa. Temperatura se poate regla prin intermediul termostatului amplasat in partea de jos. Tot acolo gasim martorul ce indica functionarea congelatorului. Are dimensiunile de 83.6 x 56.3 x 52.6 cm (IxLxA) si se poate amplasa cu usurinta si in camerele mai mici.

One thought on “Lada frigorifica Heinner HCF-98A+

  1. Congelatorul Heinner HFF-80A+ se recomanda persoanelor ce pastreaza la rece alimente periodic. Poate fi folosit si la tara in cazul in care congelezi carne sau legume pentru a fi consumate la iarna. Volumul de 80 litri este unul bun si poti depozita cam tot ce ai nevoie. Are patru compartimente ce gliseaza usor pentru deschidere, sistem manual pentru dezghetare si poate congela pana la 5 kg in decurs de 24 ore. Pretul este un bun si in acesti bani primim un aparat simplu cu un design compact. Nu are cine stie ce dotari, dar nici nu ne trebuie multe atunci cand vine vorba de congelare. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *