Lada frigorifica Arctic O40+, 360 L, Clasa A+, Alb

Sarbatorile de iarna se apropie destul de repede si la fel si ziua in care multi dintre noi vom taia porcul. Daca ai unul destul de mare si intentionezi sa congelezi pe parcurusul anului te sfatuiesc sa iei in calcul achizitia unui aparat care sa iti permita acest lucru daca congelatorul din cadrul combinei frigorifice nu are suficient volum. Va propun azi spre review Arctic O40+, lasa frigorifica cu volumul total de 360 litri, clasa de eficienta energetica A+ si cu dimensiunile de 86 x 110.1 x 72.5 cm.

Aparatul consum intr-un an aproximativ 303 kWh si are o capacitate de congelare de 18 kg/24 ore. Inainte de a introduce carnea va recomand sa o porniti cu 1 zi inainte si a ajunge din timp la temperatura de lucru. La interior avem incluse doua cosuri metalice si o tava separatoare pentru a nu amesteca diferitele preparate.
Lada-frigorifica-Arctic-O40

Din poza atasata se vede ca lada frigorifica arata destul de bine si are un finisaj modern. Sistemul de inchidere cu yala e bun daca alegem acest aparat pentru un magazin sau o firma, iar in alt caz nu ii vad utilitatea. O importanta sporita este data si de sistemul antibacterian inclus si aici vorbesc de garniturile tratate special pentru a nu permite inmultirea si dezvoltarea bacteriilor.

Usa se deschide in plan vertical si are ca ajutor un maner integrat. Pentru vizualizare la interior avem inclus un sistem de iluminare cu led. Arctic O40+ are o autonomie fara curent de 36 ore si materiale izolante de calitate pentru a pastra temperatura interioara cat mai mult timp. Nu un model asa zgomotos pentru ca emite doar 44 db in timpul functionarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *