Kuvings B6000PR – storcator cu melc modern si functie reverse

Eram in cautarea unui storcator dotat cu melc pentru ca la cele clasice pierdeam foarte multa pulpa din fructele sau legumele ce urmau a fi stoarse. Am citit unele comentarii si am ajuns la concluzia ca achizitia storcatorului Kuvings B6000PR merita chiar daca are un pret cam piperat. Sunt multi care nu prea investesc in astfel de accesorii de bucatarie, dar achizitia in 2-3 ani a 2-3 storcatoare ieftine are cam acelasi rezultat cu procurarea unuia profesional.

Storcator-de-fructe-cu-melc-Kuvings-B6000PR-300x300

Designul este bine pus la punct si se observa ca este bine inchegat si cu o constructie robusta si compacta. Ca si dimensiuni e vorba de 228 x 208 x 448 mm, o greutate de 6 kg si culoare de finisaj la alegere. Kuvings B6000PR dispune de sistem anti-picurare si functie reverse.

Fructele se storc la o viteza redusa si nu la una mare cum e cazul modelelor clasice. Tubul de alimentare cu diametrul de 75 mm permite alimentarea cu fructe intregi, iar recipientul pentru suc dispune de un volum suficient. Acesta este alcatuit din titan – material rezistent si ecologic. Cu Kuvings B6000PR este o joaca de copil obtinerea sucurilor aromate sau celor mixte indiferent daca alegi fructe sau legume pentru acesta. Piesele componente se curata destul de usor si sunt compatibile cu masinile de spalat vase prezente pe piata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *