Kring Marion – brad artificial ieftin cu suport din plastic

Kring Marion este un brad artificial din pvc ce poate fi cumparat la reducere in aceasta perioada. Il putem folosi in sezonul rece ca inlocuitor pentru cel natural. Prezinta cateva avantaje: greutate redusa, rezistenta sporita, amplasare usoara in camera, suport de sustinere rezistent, pret acceptabil, depozitare usoara dupa trecerea sezonului.

Stim cu totii ca bradul natural nu se compara cu niciun inlocuitor, dar pretul ridicat din sezon, dimensiunile mari si faptul ca acele incep sa cada la temperaturi ridicate ne fac sa ne indreptam catre aceste modele artificiale ieftine.

Pachetul Kring Marion contine tulpina propriu-zisa, ramurile si suportul de sustinere. Inaltimea finala a bradului artificial impreuna cu suportul ajunge pana la 210 cm. Dupa folosire il puteti demonta si depozita intr-un spatiu specific. Mi se pare o solutie buna daca nu intentionati sa cumparati in fiecare an cate un brad natural si doriti putin din spiritul Craciunului in casa.Brad-artificial-Kring-Marion-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *