Kring Edison – scaun de birou cu discount 50%

Kring Edison are un design care uimeste, dar si pielea ecologica ce intra in componenta este una de calitate. Am avut pana acum un scaun acoperit cu material textil, dar am observat ca in timp se albeste si se murdareste destul de usor. Si pielea trebuie curatata si intretinuta special, dar consider ca arata ca un model premium.

Spatarul este elementul ce ne intereseaza cel mai mult pentru ca de el depinde pozitia din timpul lucrului. Dupa cum se observa si din imaginea atasasta e vorba de un spatar lat si inclinat, dar cu un grad optim de duritate pentru o pozitie corecta a coloanei vertebrale. Pentru relaxarea bratelor ne putem folosi de manerele de sustinere din plastic de calitate.

Scaun-de-birou-Kring-Edison-300x300

Scaun de birou Kring Edison piele ecologica

Pentru reglarea pe inaltime ne putem folosi de sistemul cu amortizor care este mascat de un plastic negru. O alta maneta pozitionata sub spatar permite reglarea gradului de balansare. Baza scaunului are o rezistenta deosebita, iar in continuarea ei se afla rotile moi si silentioase cu capacitate de rotire la 360 grade. Vezi si cel mai bun scaun de birou !

Cateva dimensiuni pentru Kring Edison:

Dimensiuni scaun: 62 x 55 x 111-121 cm

Dimensiune baza: 350 mm

Greutate : 13 kg

Greutatea coletului nu prea ne intereseaza in momentul de fata pentru ca transportul este asigurat gratuit. Trebuie sa avem prin casa o cateva scule (ciocan, surubelnita) pentru a asambla cateva componente pentru o utilizare corespunzatoare a scaunului de birou Kring Edison.

3 comments on “Kring Edison – scaun de birou cu discount 50%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *