Kring AMBER – set curatenie modern cu dozator detergent

Setul de curatenie Kring AMBER este compus din galeata cu centrifuga si mopul din microfibra absorbanta. La prima vedere pare o galeata obisnuita, dar cand m-am uitat mai atent am observat ca este special construita pentru a usura activitatea de curatenie din casa sau apartament.

Kring-AMBER  Kring-AMBER2  Galeata are roti de transport si ofera o deplasare usoara atunci cand o transportam. In partea inferioara gasim si un dop de scurgere util daca nu vrem sa golim galeata prin simpla varsare. Este alcatuita din plastic de calitate cu intarituri speciale in zona superioara.

Kring AMBER pune accent pe stoarcerea fara efort a mopului si aici e vorba de mecanismul de rotatie interior care se activeaza la apasarea usoara a cozii de mop in centrifuga. Galeata din setul de curatenie are un volum de 40 litri, iar centrifuga este complet detasabila pentru o clatire completa. Compartimentul special pentru detergent se umple destul de usor si ofera o utilitate ridicata pentru ca dozeaza solutia de curatat direct in apa.

 

One thought on “Kring AMBER – set curatenie modern cu dozator detergent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *