Kondition BMG-5700 – bicicleta fitness magnetica cu 8 trepte de rezistenta

Atunci cand vremea de afara se raceste atentia noastra se indreapta catre bicicletele fitness magnetice. Kondition BMG-5700 este un dispozitiv usor de folosit si cu dimensiuni potrivite pentru orice camera. Are o greutate de 33 kg si se poate depozita usor dupa folosire pentru a face economie de spatiu.

Aparatul este atent construit si se observa imbinarile de calitate dintre piesele componente. Partea functionala are la baza o volanta de 5,5 kg, sistem de franare magnetic si dispozitivul ce permite reglarea gradului de rezistenta pe 8 trepte. Sezutul este reglabil atat pe inaltime cat si pe latime si permite folosirea bicicletei de catre orice persoana.

Kondition BMG-5700 are un display destul de generos si asta reprezinta un avantaj pentru ca se citeste foarte usor. Datele preluate de senzorii din manere sunt analizate si afisate in cadrul displayului lcd: viteza, distanta parcursa, calorii, puls, timp de recuperare. Pedalarea se poate realiza in functie de rezistenta dorita, curelele componente oferind o fixare perfecta a piciorului pe timpul exercitiilor de tonifiere sau recuperare.

Kondition-BMG-5700

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *