Kettler Race – banda alergare pentru incepatori sau sportivi performanta

Sunt de parere ca miscarea zilnica trebuie sa fie in planul fiecaruia dintre noi si nu sa apelam la aceasta activitate doar daca avem o greutate peste limita. Kettler Race vine in ajutorul incepatorilor, dar si sportivilor de performanta oferind o gama variata de exercitii ce pot fi executate in largul locuintei. Utilizarea este destul de simpla si chiar si cei incepatori in aceasta activitate se vor obisnui cu functiile aparatului dupa cateva utilizari.

Activitatea de alergare pentru Kettler Race este sustinuta de un motor electric performant si economic ce poate atinge chiar si 18 km/h. Sistemul de amortizare la alergare sau socuri asigura un mers lin si in siguranta alaturi de un nivel scazut de zgomot. plierea este o specificatie pe care multi o luam in seama atunci cand alegem o banda de alergat fitness. Nu toti avem spatiu suficient in casa pentru a o lasa in stare montanta, iar plierea ofera si ea destul de mult spatiu. In stare pliata se incadreaza in limitele 101/78/157 cm, aceasta operatiune realizandu-se destul de usor.

Banda-alergare-Kettler-Race-300x300

Grila de antrenament ofera 25 programe la care poti seta inclinarea si viteza, dar acestea pot fi setate si dupa necesitatile fiecaruia. Viteza de deplasare se poate ajusta prin butoanele predefinite si acest lucru este valabil si pentru inclinare. Banda de alergare Kettler Race beneficiaza de o contstructie solida si vine finisata pe culorea gri. Ca dotare de siguranta se observa si cheia ce intrerupe automat alimentarea motorului electric in cazul unor dezechilibrari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *