Bicicleta fitness Kettler Axos Rotus M

Se pare ca vremea s-a indreptat in cele din urma, dar inca mai sunt perioade reci in care nu e indicat sa faci miscare. In aceasta situatie o bicicleta fitness pentru interior ramane o solutie destul de buna daca nu ai buna dispozitie sa iesi pe afara sau nu ai un abonament inca la o sala de forta.

Va propun astazi un review despre Kettler Axos Rotus M, bicicleta fitness cu sistem de franare magnetic, rezistenta reglabila in opt trepte si dotata cu o volanta de 6kg. Designul este unul reusit, iar dimensiunile sunt unele acceptabile mai ales atunci cand o depozitam dupa folosire. Poate sustine pana la maxim 110 kg, chiar daca constructia pare una destul de firava.

Displayul lcd ocupa o pozitie centrala, iar intregul ansamblu se poate regla pe inaltime pentru a se preta persoanelor de inaltimi diferite. Senzorii pentru puls sunt amplasati in ghidoanele acoperite cu un material ce nu permite transpirarea. Saua dispune de un element confortabil si destul de moale si se poate regla si ea pe inaltime. Kettler Axos Rotus M se poate amplasa intr-un colt al camerei pentru ca are un design usor de integrat. Transportul dupa utilizare este unul facil datorita greutatii reduse si existentei rotilor de transport.

Dispozitivul poate fi achizitionat in perioada curenta cu o reducere de 33% fata de pretul de baza. Vezi pret actualizat.

 

Bicicleta-fitness-Kettler-Axos-Rotus-M-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *