Kenwood JMP600WH – storcator cu melc si recipiente pentru suc si pulpa

Kenwood JMP600WH ofera prepararea usoara pentru multe tipuri de sucuri de fructe sau legume si se utilizeaza destul de usor. Are o constructie compacta, materiale componente de calitate si se spala destul de usor. Despre storcatoarele de la brandul Kenwood am mai vorbit in unele articole trecute si au ca principal avantaj storcerea la viteze reduse alaturi de pastrarea in totalitate a vitaminelor.

Lucrul cu aparatul este unul destul de usor si care nu necesita mult efort. Are in componenta un motor silentios cu puterea de 150w. Recipientul pentru pulpa si cel pentru suc sunt dotari bune la un storcator cu melc ieftin pentru ca putem folosi ambele preparate in functie de necesitati.

Kenwood-JMP600WH  Kenwood JMP600WH este alcatuit din plastic de calitate si are un design pe alb. Se potriveste in orice bucatarie si se depoziteaza usor dupa folosire datorita greutatii de doar 4 kg. Piesele detasabile sunt compatibile cu masinile de spalat vase moderne si are un sistem antialunecare pentru a-i oferi stabilitate pe blatul de lucru din bucatarie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *