Aparat de aer conditionat Inventor Omnia O1MVI-09

Omnia O1MVI-09 este un aer conditionat cu 9.000 btu putere de racire si 5 ani garantie. Este accesibil din punct de vedere al pretului, iar functiile multiple integrate asigura functionare in regim de incalzire, racire, dezumidificare, dezghetare automata, functionare pe timp de noapte sau timer. Ventilatorul beneficiaza de 12 trepte de lucru, asadar ofera un avantaj pentru numeroase posibilitati de livrare a aerului. Filtrarea interna are la baza un filtru pe baza de ioni negativi si inca unul cu actiune tripla pentru retinerea gazelor, mirosurilor neplacute sau a prafului.

 

Omnia-O1MVI-09-300x300

Omnia O1MVI-09 – Vezi pret actualizat

Powerful Self-Cleaning este functia ce ofera curatarea periodica a aparatului si se activeaza printr-o simpla apasare de buton. Aerul este distribuit in patru directii asigurand o racire eficienta a incaperii. Telecomanda ofera acces la principalele functii ale aparatului, dar este folosita si drept senzor de temperatura.

Unitatea interioara de la aparatul de aer conditionat Omnia O1MVI-09 se remarca prin dimensiunile de 715 x 188 x 250 mm. Are un finisaj pe alb, display lcd ascuns si un nivel de zgomot maxim de 38 db. Mi se pare un aer conditionat eficient daca cautam un dispozitiv cu capacitate de racire de 9.000  btu la un pret accesibil. Are un filtru triplu si asigura numeroase posibilitati de functionare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *