Masina de spalat rufe Innex Indesit XWSA 61253 W

Pei ceri care nu doresc masini de spalat rufe cu multe tehnologii si au nevoie de un aparat compact si care sa reziste in timp va recomand sa va indreptati privirile catre cateva modele ce apartin celor de la Indesit. Seria Innex aduce in atentia noastra modele mai economice si care sunt simplu de utilizat datorita instructiunilor afisate la vedere. Indesit XWSA 61253 W se lauda cu o capacitate de incarcare de 6kg, viteza centrifugare 1200 rpm si consum minim datorita clasei de eficienta energetica A+++. Asta e cea mai economica clasa si nu am vazut pe piata alte modele care sa fie incadrate intr-o clasa superioara. Dupa cum puteti observa si din poza atasata aparatul se incarca frontal si beneficiaza de un display LCD si buton rotativ pentru selectia programului de spalare. In continuare intalnim cateva butoane pentru selectia diverselor setari acordate ciclului de spalare.

Are 16 programe de spalare si cele mai importante aici sunt cele pentru matase, perdele, haine bumbac si cele sport. Putem spala orice tip de tesatura, ideea e sa urmarim instructiunile de pe fata compartimentului pentru detergent. pe partea de functii speciale modelul nostru dispune de sistemoverflow si programare intarziata.

Avand in vedere pretul de circa 900 lei eu va recomand aceasta masina de spalat de la acest brand. Am citit pe internet si diverse forumuri ca sunt aparate rezistente si care nu necesita intretinere costisitoare. Ca si alternativa va puteti indrepta catre modele similare care au o capacitate de incarcare mai mare, asta daca va nemultumeste aceasta caracteristica. Faptul ca e simplu de utilizat si e una economica ce se poate incadra intr-un buget mediu o face o alegere reusita.

Masina-de-spalat-rufe-Innex-Indesit-XWSA-61253-W-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *