Indesit XI9 T2Y X B H – combina frigo eleganta si cu capacitate mare

Indesit XI9 T2Y X B H este o combina frigorifica argintie ce beneficiaza de un pret bun raportat la volumul total disponibil si tehnologiile moderne integrate. E un model economic gratie clasei A++ avand un consum de 282 kWh/an.

Frigiderul este destul de spatios datorita volumului de 264 litri, este compartimentat cu ajutoul a trei rafturi din sticla securizata ce pot fi detasate destul de usor daca vrem sa pastram la rece alimente mai voluminoase. Pentru racire s-a folosit un sistem de tipul No Frost alaturi de un ventilator pentru circularea curentilor de aer. Compartimentele speciale pentru fructe si legume sau branzeturi sunt dotari bune daca e sa luam in calcul prelungirea pastrarii acestor tipul de alimente.Pe usa mai intalnim patru suporturi pentru a raci diferite recipiente.

Congelatorul din cadrul aparatului Indesit XI9 T2Y X B H are trei compartimente (105 l volum total), acelasi sistem de racire amintit mai sus si beneficiaza de o capacitate de congelare de 10 kg/24 ore. Se poate activa functia de congelare rapida pentru rezultate buna intr-un timp ceva mai scurt.

Combina-frigorifica-Indesit-XI9-T2Y-X-B-H-300x300

Indesit XI9 T2Y X B H are manere orizontale integrate pentru un plus de eleganta si se remarca prin dimensiunile de 200 x 60 x 64 cm. Usile se deschid pe partea dreapta si nu am observat ca ar avea usi reversibile. Imi place culoarea de finisaj de la acest model, faptul ca are un volum considerabil si sistem de avertizare in cazul lipsei energie electrice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *