Frigider Indesit TIAA12X

Indesit TIAA12X este un model nou aparut pe piata romaneasca si are volumul total de 313 litri, clasa energetica A+ si inaltimea de 175 cm. Inoxul este singurul finisaj disponibil la acasta serie si pot spune ca arata bine in orice bucatarie.

Diferenta ce o puteti vedea si in poza atasata este data de amplasarea congelatorului in partea superioara. Nu prea am mai vazut astfel de model, dar constat ca sunt la moda si in 2015. Congelatorul de 70 litri are un singur compartiment si sistem dezghetare manual. Are si un gratar ce il puteti monta optional daca vreti sa nu tineti cateva produse direct pe gheata.

Frigider-Indesit-TIAA12X-300x300
Frigiderul e unul incapator si aici vorbim de 236 litri. Are patru rafturi din sticla clara, compartiment special pentru fructe si legume si patru suporturi pe usa pentru racirea diferitelor recipiente. Un sistem cu led asigura iluminarea interioara atunci cand usa este deschisa.
Pe partea designului aparatul arata foarte bine. E unul modern si atent construit. Manerele pentru deschidere sunt incorporate in cadrul usilor reversibile. Aparatul de care vorbim are dimensiunile de 175 x 60 x 65.5 cm.

Indesit TIAA12X e un model nu prea complicat care isi face bine treaba. E unul cu congelatorul amplasat in partea de sus daca preferatele voastre sunt aceste tipuri. Are si sistem antibacterian si unul pentru pastrarea fructelor si legumelor in conditii optime. Nivelul de zgomot din timpul functionarii ajunge pe la 44 db. Pretul e unul bun pentru un frigider dotat cu un asa volum si sistem de racire automat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *