Indesit LI8 S1W – combina frigo alba cu volum total de 228 litri.

Indesit LI8 S1W a aparut recent pe piata si beneficiaza de prezenta sistemului de racire Direct Cooling. Designul este unul atragator, dispune de volum suficient atat pentru congelator cat si pentru frigider si are un pret corect comparativ cu ceea ce ofera. incadrarea in clasa de eficienta A+ ii asigura un consum redus de energie, dar aici un cuvant de spus il are si izolarea termica pentru ofera o temperatura interioara constanta pentru o perioada indelungata de timp

Frigiderul ne ofera un spatiu de circa 117 litri in care putem depozita diverse alimente pentru pastrarea la rece. Cele patru rafturi sunt asigurate de geamuri din sticla securizata, iar pentru racirea diverselor recipiente avem si pe usa cateva suporturi. Compartimentul special pentru fructe/legume ofera o umiditate optima pentru o pastrare cat mai indelungata. La interior mai intalnim si sistemul de iluminare cu led pentru o buna vizibilitate si termostatul reglabil pentru ajustarea temperaturii interioare.

Combina-frigorifica-Indesit-LI8-S1W-300x300

Congelatorul dispune de o pozitie clasica si beneficiaza de un volum de 111 litri. Impartirea se realizeaza cu ajutorul celor trei compartimente cu deschidere larga, capacitatea de congelare de aici fiind de 5 kg/24 ore.

 

Indesit LI8 S1W beneficiaza de un finisaj clasic: culoare alb, manere orizontale integrate si dimensiuni de 188.5×59.5×65.5 cm. Este un electrocasnic cu un nivel de zgomot de doar 38 db care isi va gasi locul in orice bucatarie. Vi-l recomanda daca cautati o combina frigorifica ieftina cu sistem de racire tip NoFrost care sa vina de la un brand bun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *