Indesit LI8 FF1O X – volum de 305 L si racire tip No-frost

Indesit LI8 FF1O X este o combina frigorifica ce are un pret relativ mare si asta pentru ca are functie de racire de tip No Frost si are un volum mare atat pentru congelator cat si pentru frigider. Daca mai punem la socoteala si finisajul modern de tipul inoxului si clasa de eficienta energetica A+ putem spune ca acest aparat poate satisface nevoile multor familii atunci cand vine vorba de pastrarea alimentelor la temperaturi scazute.

Asa cum ati aflat si din titlul, volumul total este unul mare si iti asigura ca poti depozita atat in frigider cat si in congelator cam tot ce ai nevoie. Pentru pastrarea fructelor sau legumelor poti folosi rafturile speciale ce au temperatura setata in jurul valorii de 0 grade. Frigiderul ocupa proportia mai mare din volumul total, si aici vorbim de 215 litri, valoare ce este impartita inteligent cu ajutprul celor trei rafturi din sticla rezistenta. Pe usa mai intalnim 4 suporturi pentru racirea bauturilor din sticle sau diverse recipiente.

Congelatorul este amplasat in partea de jos, are si el tot trei compartimente cu rafturi ce gliseaza usor pentru un acces rapid si are o capacitate de congelare de 3 kg in decurs de 24 ore.

Indesit-LI8-FF1O-X

La exterior avem un finisaj de inox, asa cum am precizat si mai sus si devine o optiune buna daca nu esti in cautarea unei combine frigorifice vopsita in clasica culoare alb. Ca si dimensiuni vorbim de unele standard in cazul combinelor inalte si anume : 189 x 60 x 63 cm (IxLxA). Usile se deschid standard pe partea dreapta si nu poate fi schimbata aceasta optiune de deschidere. Manerul este unul integrat orizontal si pastreaza liniile moderne ale aparatului. Este foarte silentios in momentul functionarii, nivelul de zgomot nu va depasi 41 db. Ca si alternative va recoamand: Indesit LI70 FF1 W, model cu un pret sub 1500 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *