Indesit IWSNE 61253 C

Daca nu esti adepta modelelor premimum iti recomand o masina de spalat rufele simpla, fara prea multe tehnologii ale momentului. E una destul de buna si merita pretul pe care il are. Indesit IWSNE 61253 C e un model slim si de aceea are dimensiunile de 85 x 59.5 x 42 cm. Capacitatea de incarcare nu a suferit prea multe modificari pentru ca avem 6 kg de rufe uscate ce le putem introduce pentru spalare/stoarcere.

Punctul forte este reprezentat de clasa de eficienta energetica A+++, adica una ce va face economii in ceea ce priveste consumul de energie electrica. De precizat este si viteza de rotatie la staorcere care ajunge pe la 1200 rpm.

Indesit-IWSNE-61253-C-169x300

Indesit IWSNE 61253 C nu prea are asa multe minusuri, iar in comentariile citite pe pagina de comanda am aflat ca este una silentioasa si isi face bine treaba. E o alegere buna daca esti in cautarea unui aparat ce are pretul de 1300 lei si vine de la un brand bun. Perioada de garantie este de 24 luni si beneficiaza de transport gratuit daca o comanzi de aici.

Cele 16 programe din dotare ne asigura ca putem spala multe tipuri de haine printre care: blugi, lana, haine sport sau mixte, cele din bumbac, etc… Panoul de comanda e unul cat se poate de simplu pentru ca intalnim instructiuni pe compartimentul de detergent, avem o consola centrala pentru selectia programului si butoane in partea dreapta pentru a selecta programul cu salvare de energie sau cel de spalare economica. Pe displayul negru intalnim temperatura selectata, timpul ramas pana la terminare, dar si cel ramas pana la pornirea aparatului in caz in care am activat functia de pornire intarziata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *