Indesit IWSNC 51051X9 EU – model slim cu 16 programe

Indesit IWSNC 51051X9 EU e un model slim (are adancimea de 42 cm) ce reuseste sa ofere rezultate bune la spalare alaturi de un consum redus de energie electrica. Masina de spalat rufe se poate incarca cu pana la 5 kg rufe uscate ce vor fi stoarse apoi la 1000 rpm. E un model cu incarcare frontala si recomandat intr-o garsoniera sau acolo unde nevoia de spalare a rufelor nu e asa de ridicata.

Grila de programe are in componenta 16 setari pentru spalarea diferitelor tipuri de tesaturi. Avem inclus programul rapid, expres, program special pentru incaltaminte, jeans, haine delicate, matase, perdele, haine sport sau bumbac. Alegerea unui program se poate face prin intermediul consolei centrale. Langa aceasta gasim cateva butoane pentru a regla temperatura de lucru, viteza de centrifugare si un minidisplay ce afiseaza timpul ramas pana la finele ciclului.

Indesit IWSNC 51051X9 EU  masoara 85 x 59.5 x 42 cm si va ocupa spatiu mai redus comparativ cu un model obisnuit. Se instaleaza destul de usor in baile de suprafata mica si nu ocupa mult spatiu. E un aparat finisat pe alb cu un hublou ce se deschide larg pentru acces lejer la interior. Masina de spalat rufe este una economica si silentioasa si v-o recomand daca cautati ceva simplu de utilizat si care sa nu coste prea multi bani.Indesit-IWSNC-51051X9-EU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *