Indesit IWC 71251 C ECO – masina de spalat rufe cu optiune ECO TIME

Indesit IWC 71251 C ECO este o masina de spalat destul de ieftina avand in vedere pretul de vanzare. Prezinta avantajul optiunii ECO Time  – o dotare utila atunci cand avem cantitati mai mici de spalat decat capacitate maxima de incarcare. Putem folosi un ciclul de spalat chiar si pentru jumatate din capacitate de incarcare, in acest fel durata si consumul de resurse se reduc considerabil.

Aparatul se poate incarca frontal cu maxim 7 kg rufe uscate ce vor fi storse apoi la 1200 rpm. Indesit IWC 71251 C ECO beneficiaza de o incarcare standard, adica frontala, iar clasa de eficienta energetica in care este incadrat este A+.

Masina-de-spalat-Indesit-IWC-71251-C-ECO-300x300

Dimensiunile de 85 x 59.5 x 53.5 cm o fac usor de amplasat acolo unde avem nevoie. Se poate amplasa pe hol, in bucatarie sau chir incorporata si in mobila de bucatarie. Constructia este destul de simpla, dar bine pusa la punct. Se remarca prin finisajul alb, consola centrala pentru selectia programelor, butoane pentru spalare rapida sau selectare viteza centrifugare ori temperatura de lucru.

Grila de programe cuprinde un numar de 16 setari stabilite pentru majoritate tipurilor de tesaturi. Indesit IWC 71251 C ECO poate spalat blugi, haine bumbac ori sintetice, mixte sau pe cele ce necesita o spalare manuala. Pentru un ghidaj eficace in alegerea programului optim avem imprimate cateva instructiuni pe compartimentul pentru detergent.

Pretul mi se pare unul destul de bun pentru un astfel de aparat. E simplu de utilizat, are capacitate de incarcare de 7 kg si optiune de incarcare la jumatate. Indesit IWC 71251 C ECO e un aparat recomandat pentru persoanele care au cantitati mici de spalat in mod constant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *