Masina de spalat rufe Indesit EWSD 61051 W EU

Daca avem un buget mediu pentru achizitia unei masini de spalat rufe inseamna ca vrem ceva fara prea multe functii speciale, dar un aparat destul de bun si rezistent. Indesit EWSD 61051 W EU l-am incadrat in aceasta categorie pentru ca vine la un pret redus, are o garantie de 24 luni si este un aparat ce pune accentul pe spalarea hainelor zilnice, dar si cu un program special pentru incaltaminte.

 

Cele 16 programe incluse au cateva instructiuni simple pentru a alege un ciclu de spalare potrivit pentru natura tesaturilor introduse in cuva. Pe fata compartimentului pentru detergent le gasim listate alaturi de timpul de spalare disponibil pentru a ajunge la final. Alaturi de hainele mixe putem spala fara probleme bumbac, lana. haine delicate sau cele ce necesita o inmuiere ori o prespalare inainte de ciclul de curatare propriu zis. Displayul LCD este de dimensiuni reduse si ofera timpul ramas pana la finele programului de spalare ales. Tot din aceasta zona putem alege viteza de centrifugare (400-1000 rpm), temperatura de lucru (20-90 grade) si functiile salvare energie si spalare intesiva.

Masina-de-spalat-rufe-Indesit-EWSD-61051-W-EU-300x300

Indesit EWSD 61051 W EU se poate incarca cu pana la 6 kg rufe uscate si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+. Daca vrem o capacitate ceva mai mare de incarcare ne putem indrepta catre modele similare de la acelasi brand pentru o suma mica de bani in plus. Pentru situatiile cand avem nevoie de pornire intarziata putem activa aceasta functie si aparatul va porni in functie de timpul setat. La exterior avem imaginea unui aparat destul de simplu, finisat pe alb si cu dimensiunile de 85 x 59.5 x 42.4 cm. E un model bun daca vrem ceva nu prea complicat si care sa nu coste prea mult, dar sa isi faca destul de bine treaba daca avem cantitati nu prea mari de spalat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *