Masina de spalat vase Indesit DFG26B1

Indesit DFG26B1 e una dotata cu program economic si cu optiune de incarcare la jumatate. Chestia asta e buna cand nu avem o cantitate prea mare de vase si dorim totusi sa le spalam. La cantitatile mari nu trebuie sa ne facem probleme pentru ca are capacitate de incarcare de 13 seturi. Putem alaege din cele 6 programe disponibile si un bun ajutor este asigurat si de intructiunile de pe partea superioara a usii. Clasa de eficiente energetica este A+, asa ca vom avea un consum minim de curent.

Ca si dimensiuni, aparatul beneficiaza de 85 x 60 x 60 cm, finisaj culoare alba si un nivel de zgomot de 51 db. Butonul rotativ pentru selectia programului este prezent si la modelul de fata alaturi de cateva butoane pentru pornire intarziata sau programe pentru accesorii delicate.

Majoritatea programelor le intalnim si la acest model alaturi de unele speciale de inmuiere, program norma sau pentru cesti si pahare delicate. Comentariile citite pe pagina produsului sunt unele pozitive si le poti vedea dand click pe butonul “Comanda online.” Indesit DFG26B1 e una buna daca nu vrei sa investesti prea mult intr-o masina de spalat vase. Face parte din clasa medie si nu are cine stie ce tehnologii complexe. Protectia la inundatii si cea de optimizare a consumului de apa mi se par unele bune pentru acest model si nu cred ca este nevoie de mai multe.

Masina-de-spalat-vase-Indesit-DFG26B1-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *