Masina de spalat rufe Indesit BWA 71252 W

Indesit BWA 71252 W e incadrata in clasa de mijloc daca e sa avem in vedere pretul de achizitie si capacitatea de incarcare. Vorbim de un aparat cu incarcare frontala, display lcd generos si o usa cu deschidere larga pentru a introduce articole ceva mai voluminoase. Capacitatea maxima de incarcare este de 7 kg, iar viteza de centrifugare poate fi selectata pana la 1200 rpm. Mi-as fi dorit mai mult pe acest plan pentru ca rufele stoarse cu aceasta setare au destul de multa apa imbibata.

Indesit BWA 71252 W:

Ce este bine: clasa de eficienta ecomonimca A++, 16 programe, aspect estetic placut;

Ce nu este bine: viteza de centrifugare de doar 1200 rpm;

Masina-de-spalat-rufe-Indesit-BWA-71252-W  Panoul de comanda este usor de folosit si gasim ceva instructiuni pentru alegerea programului optim in cadrul compartimentului pentru detergent. Consola pentru selectia programelor se indreapta catre numarul caracteristic. Displayul lcd contine mici leduri pentru a confirma temperatura de lucru sau viteza de centrifugare.

Indesit BWA 71252 W arata bine la exterior si gasim acelasi finisaj pe alb intalnit la majoritatea modelelor. Pentru amplasare aveti nevoie de un spatiu de minim 85 x 59.5 x 54 cm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *