Cuptor incorporabil Whirlpool AKZ 6270 IX

Tehnologia Al 6lea Simt este prezenta in majoritatea electrocasnicelor de la Whirlpool si o devine de un real ajutor integrata si in cadrul cuptorului electric AKZ 6270 IX. In prima faza aceasta tehnologie calzuleaza rapiditatea cu care caldura este abosrbita de produsele ce urmeaza a fi gatite si regleaza temperatura si timpul de preparare. Datele principale ale procesului de gatire sunt oferite in cadrul afisajului LCD si vom stii in permanenta in ce stadiu se afla preparatele. In cazul in care deschidem usa pentru a vedea vizual preparatele senzorii speciali vad aceasta actiune ca una ce duce la pierderea caldurii si implicit la cocerea neuniforma a preparatelor, asa ca stabilizeaza in cel mai scurt timp caldura si ventilatia pentru un rezultat bun la sfarsit.

Capacitatea de 65 litri este una buna, iar consumul de 0.87 kW/h il incadreaza in clasa de eficienta eneregtica A. Pentru curatare se poate selecta functia de curatare automata ce va incalzi acest cuptor la o temperatura de circa 500 grade, facilitand curatarea rezidurilor dupa racirea completa.Pachetul contine si cateva accesorii din care amintim: doua tavi de coacere, gratarul din sarma si ghidajele telescopice.
Design Absolute, exetriorul alcatuit din inox si tehnologia antiamprenta alaturi de reducerea de 15% fata de pretul initial fac din cuptorul incorporabil Whirlpool AKZ 6270 IX o alegere inteligenta daca esti in cautarea unui electrocasnic pentru o bucatarie ce are in dotare functii moderne.

Cuptor-incorporabil-Whirlpool-AKZ-6270-IX

Cuptor incorporabil Whirlpool AKZ 6270 IX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *