Impingator pentru zapada Fiskars SnowXpert

Impingatoarele pentru zapada se folosesc doar pe zonele ce nu prezinta gropi sau denivelari si au avantajul ca nu ne solicita asa de mult cum e cazul lopetilor. Fiskars SnowXpert vine la un pret redus cu 10% fata de cel initial si reprezinta o ustensila cu greutatea redusa, bine construita si imbinata. In aceasta categorie mai intalnim impingatoarele, diferitele lopeti si impingatoarele tip sanie.

Impingator-pentru-zapada-Fiskars-SnowXpert-300x300

Modul de lucru este destul de simplu si zapada va fi impinsa pana in punctul in care poate fi evacuata pe lateral. Se reia apoi de unde s-a ramas sau se imparte intrega suprafata in zone mai mici de lucru. Greutatea redusa este sustinuta de piesele din aluminiu ce prezinta o duritate destul de ridicata. Nu mai este necesar sa incarcam clasica lopata cu zapada si sa o transportam intr-o zona mai indepartata si cred ca toti am constatat ca la un moment dat devine obositor.

Lopata de zapada Offner din aluminiu este un articol fabricat in Austria si are dimensiunile de 50 x 35 cm si o lungime de 150 cm. Materialul component este asigurat de aluminiu, iar manerul este acoperit cu plastic pentru un design modern si confort in utilizare. Iti recomand si aceasta lopata ieftina daca cauti un accesoriu potrivit pentru zapada proaspat depusa.
Lopata-de-zapada-Offner-din-aluminiu-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *