Masina de spalat rufe Hyundai HY WM6100

Hyundai HY WM6100 e o masina de spalat rufe recomandata pentru cei ce doresc un aparat ieftin, eficient si potrivit pentru un buget mediu. Se remarca prin capacitatea de incarcare de 6 kg, 1000 rpm viteza maxima de centrifugare si o clasa energetica economica A++.

Hyundai HY WM6100 :

  • 15 programe de spalare cu functie de memorare programe des folosite;
  • sistem de reglare pentru consum;
  • functie oprire si adaugare;
  • siguranta impotriva copiilor.

Grila de programe este destul de bogata si aici am sa fac referire doar la programele ce nu le-am intalnit la alte modele. E vorba de programul antisifonare, centrifugare delicata si program pentru consum redus de energie. Alegerea unui program se face prin intermediul consolei centrale. In partea dreapta gasim displayul lcd ce confirma temperatura de lucru sau viteza de centrifugare aleasa.Hyundai-HY-WM6100  La capitolul functii suplimentare amintesc: functie reset, memorare programe folosite, blocare acces copii, reglare consum in functie de greutatea de rufe introdusa, functie de oprire si adaugare rufe.

Hyundai HY WM6100 se remarca la exterior prin urmatoarele dimensiuni: 59.7 x 84.5 x 49.7 cm. Este o masina de spalat rufe finisata pe alb, fara prea mari elemente moderne la exterior. manerul pentru deschidere este putin decupat in usa, dar per total arata destul de bine la exterior.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *