Huse de protectie pentru tablete

Husele de protectie tin departe tabletele sau alte device-uri de zgarieturi sau de socuri provenite din trantirea sau lovirea accidentala. Modelele ce le voi prezenta in cele ce urmeaza au preturi relativ ieftine, unele dintre ele fiind chiar sub 100 lei, au un design modern si simplu si ofera acces instant la butoanele principale ale tabletei. Cand cauti o husa buna de protectie trebuie sa ai in vedere cateva aspecte si anume:

  • diagonala tabletei – se masoara in inchi si aici avem trei categorii din care poti selecta produsele preferate: pana in 7.9 inch, intre 7.9 – 9.0 inch, peste 9.7 inch;
  • compatibilitatea – poate fi universala sau pentru fiecare model in parte;
  • tip accesoriu – aici vorbim de carcasa, pouch, book cover, smart cover si stand.
res_4d513cbc5a82fc75db406a6b2c2bcafc_150x150_pgeo

Husa de protectie Apple Smart Cover pentru iPad Air 2, Black

Husa de protectie universala A+ Case pentru tableta cu diagonala de 7-8″ – este de tip stand, de culoare neagra si ofera inchidere magnetica. Aceasta husa se transforma imediat intr-un stand si poate fi folosit comod pentru redarea videoclipurilor sau filmelor.

Husa de protectie Universala A+ Case pentru tableta 10.1″ – dispune de tastatura integrata ce se poate conecta simplu cu ajutorul cablului micro-usb inclus in pachet. Poate fi folosita ca book cover ori stand si ofera fixarea tabletei printr-un sistem de siguranta si inchidere magnetica. Aici poti gasi modele perfecte pentru brandurile Allview, Sony, E-boda sau Evolio.

Husa de protectie A+ Slim Case pentru Samsung Galaxy Tab 4 10.1″ T530 – reprezinta cel mai vandut articol pentru acest tip de tableta si are interioarele captusite cu fibre fine pentru protectia ecaranului. Permite accesul facil la cele mai importante functii ale aparatului. Garantie 6 luni, transport gratuit si un pret de 90 lei sunt celelalte caracteristici pentru acest model de husa ieftina de la Samsung.

Husa de protectie Apple Smart Cover pentru iPad Air 2 – are invelisul alcatuit din poliuretan si pastreaza liniile subtiri ale tabletei alaturi de o protectie suplimentara buna. Este disponibila pe mai multe culori si recomandata device-urilor cu diagonala de 9.7 inch.

res_cdc359acbfa37ecbc4d495bedbdd44e5_150x150_ti9q

Smart Case Apple pentru iPad Air, Brown

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *