HouseFit HT 9157 E – banda alergare cu reducere de 38%

HouseFit HT 9157 E este o banda de alergat electrica potrivita pentru salile de forta ori fitness. Dispune de 12 nivele pentru modificarea unghiuri de inclinare, fiind in acest fel un aparat potrivit pentru cei ce doresc exercitii ceva mai avansate si cu un grad de dificultate mai ridicat. utilizatorii isi pot seta pana la 3 profiluri cu setarile preferate ce pot fi memorate si ulterior folosite in cazul exercitiilor de tonifiere.

Motorul electric asigura benzii de alergare o viteza in intervalul 1 -16 km/ ora. Se poate alerga pe o suprafata de 42 x 1116 cm, iar in cazul unei dezechilibrari motorul se va opri in cel mai scurt timp. Functiile oferite de computer sunt unele clasice in cazul acestor aparate fitness: ceas, evaluare efort, distanta, inclinare, calorii, timp, etc. Senzorii pentru puls si transmiterea altor informatii catre computer sunt amplasati in cadrul manerelor de sustinere.

Banda-eletrica-de-alergare-HouseFit-HT-9157-E-300x300  HouseFit HT 9157 E se poate plia destul de usor dupa folosire gratie sistemului cu piston hidraulic si sistem de blocare si siguranta. Este o banda de alergare cu un bun raport calitate/pret si asta si datorita reducerii de 38 % fata de pretul actual. Vezi pret actualizat.

Este cunoscut faptul ca o banda de alergat buna trebuie sa fie pliabila si sa nu ocupe mult spatiu in aceasta stare, sa beneficieze de roti pentru transport si sa aiba un nivel de zgomot redus la functionare. HouseFit HT 9157 E  se incadreaza in aceste cerinte si v-o recomand daca aveti nevoie de un dispozitiv de intretinere/tonifiere pentru picioare si nu numai ce poate fi folosit in orice perioada din zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *