Combina frigorifica Hotpoint XH8 T4Z XOJZV

Hotpoint XH8 T4Z XOJZV pune accent pe pastrearea in cele mai bune conditii a alimentelor din cele doua zone de racire. Se previne in acest fel formarea bacteriilor, eliminarea mirosurilor neplacute si se asigura o temeperatura constanta in orice colt din compartimentul respectiv.

Combina frigorifica beneficiaza de un volum record de 340 litri asigurand suficient spatiu pentru familiile mai numeroase, dar si cazul in care pur si simplu avem mai multe alimente de pastrat la rece sau de congelat. Consumul redus de energie (clasa de eficienta energetica A+++) este asigurat de tehnologiile moderne si in special de sistemul de racire fara gheata (no frost). Un cuvant de spus aici il are si buna izolare la interior.

Hotpoint-XH8-T4Z-XOJZV

Frigiderul din cadrul modelului Hotpoint XH8 T4Z XOJZV are un volum de 235 litri si este compartimentat cu ajutorul a 3 rafturi din sticla. Aici mai intalnim 4 rafturi pe usa pentru diverse recipiente si compartimentul special pentru fructe si legume. Congelatorul are o pozitie clasica si se remarca prin volumul total de 105 litri. Aici gasim trei compartimente cu deschidere completa si transparente pentru o buna vizibilitate la interior.

Exteriorul este unul care uimeste mai ales din cauza manerelor verticale. Cel din partea superioara are integrat si panoul de comanda de unde putem regla temperatura pentru cele doua zone sau putem activa alte functii suplimentare. Hotpoint XH8 T4Z XOJZV este finisat cu material tip ionx antiamprenta si se remarca prin dimensiunile de 186 x 60 x 72 cm.

One thought on “Combina frigorifica Hotpoint XH8 T4Z XOJZV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *