Combina frigorifica Hotpoint XH8 T2O XZH

Hotpoint XH8 T2O XZH asigura o racire corecta a alimentelor la interior pentru ca dispune de cele mai noi tehnologii in acest sens. Este o combina frigorifica incadrata in clasa Eco Tech si din aceasta cauza dispune de eficienta ridicata, consum redus de energie electrica si o performanta excelenta comparativ cu pretul de achizitie.  O poti cumpara la un pret bun. Vezi detalii.

Ce am observat in plus comparativ cu clasicele combine frigorifice:

  • sertar legume-fructe izolat cu filtru de etilena pentru a asigura pastrarea in bune conditii pentru acest tip de alimente;
  • sistem ce asigura recuperarea de energie si mentinerea temperaturii interioarea la fiecare deschidere a usilor;
  • manere verticale elegante;
  • panou de comanda la exterior, touchscreen;
  • sistem iluminare performant chiar si cu frigiderul pli;
  • nivel zgomot redus, 38 db.

 

Frigiderul dispune de 235 litri, spatiu compartimentat cu ajutorul celor trei rafturi din sticla securizata. Pe usa mai intalnim inca patru rafturi pentru racirea diverselor recipiente.

Congelatorul dispune de 3 compartimente transparente, 105 litri si are o capacitate de congelare de 10 kg/24 ore.Combina-frigorifica-Hotpoint-XH8-T2O-XZH-300x300  Combina frigorifica Hotpoint XH8 T2O XZH are un finisaj arginiu, inox antiamprenta. Se remarca prin urmatoarele dimensiuni 189 x 60 x 72 cm. Usile sunt reversibile pentru a fi instalat indiferent de conditiile de la fata locului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *