Hotpoint WMG 722S – masina de spalat rufe argintie cu 14 programe

Cu totii cautam o masina de spalat rufe care sa aibe cel mai bun raport calitate pret.  Hotpoint WMG 722S este un model cu incarcare frontala ce poate spala intr-un singur ciclu pana la 7 kg rufe uscate. Viteza maxima la care sunt stoarse rufele urca pana la 1200 rpm, adica ies aproape uscate. Un punct forte este asigurat si de clasa de eficienta in care este incadrata, A+++, aparatul avand un consum redus de energie electrica.

Hotpoint WMG 722S se incadreaza in limitele masinii vechi de spalat, dar pentru siguranta trebuie sa aveti in vedere dimensiunile de 85 x 59.5 x 54 cm. E vorba de un aparat care arata bine din punct de vedere estetic, este finisat pe argintiu si are un maner destul de generos in zona cuvei. Panoul de comanda este unul simplu si are la baza consola rotunda pentru selectia programelor si displayul lcd cu butoanele aferente. De aici se poate seta temperatura de spalare sau se poate ajusta viteza de centrifugare.

Daca avem in familie copii de varsta mica, masina de spalat rufe Hotpoint este o optiune buna daca cautam una care sa aibe in dotare un program antialergic. Programele sunt 14 la numar si acopera majoritatea nevoilor de spalare fie ca e vorba de haine din bumbac, lana, mixte, sportive, articole voluminoase sau pentru cele ce necesita o prespalare.Masina-de-spalat-rufe-Hotpoint-WMG-722S-300x300

Nivelul scazut de zgomot la functionare este asigurat de motorul silentios si de buna izolare la interior. 51 db este nivelul maxim atins la spalare si poate fi comparat cu cel de la o combina frigorifica silentioasa. Daca e sa vorbim de tehnologiile de spalare si functiile de siguranta, trebuie sa stiti ca modelul  Hotpoint WMG 722S dispune de protectie la inundatii, blocare acces impotriva celor mici si sistem overflow.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *