Masina de spalat rufe Hotpoint RSG 744 JK EU

Am citit pe diverse forumuri si siteuri si am constatat ca multi cumparatori se indreapta catre masinile de spalt rufe de la  Hotpoint. Pe langa faptul ca rezultatele spalarii sunt foarte bune, acestia sunt multumiti si de nivelul de zgomot si capacitatea de incarcare.  Hotpoint RSG 744 JK EU a aparut destul de recent pe piata si se incadreaza in cerintele de mai sus. Are un pret redus cu 17%, 24 luni garantie si beneficiaza de transport gratuit.

Hotpoint RSG 744 JK EU dispune de incarcare clasica, adica frontala. Tamburul este unul destul de generos si ofera posibilitatea incarcarii cu pana la 7 kg rufe uscate. Viteza de centrifugare ajunge pana la 1400 rpm si rufele ies aproape uscate. Pe planul consumului de energie electrica nu trebuie sa ne facem griji pentru ca este incadrata intr-o clasa destul de buna – A+++.

Masina-de-spalat-rufe-Hotpoint-RSG-744-JK-EU-300x300

Programele prezente la acest model sunt in numar de 16 si o dotare importanta mi se pare si prezenta celor speciale pentru copii. Am observat ca tot mai multi cumparatori cauta ca aceasta functie sa fie inclusa in grila de programe. Se pot spala destul de usor lenjerii, haine din bumbac, mixte sau de culori inchise. Pentru o alegere optima a programului,  Hotpoint RSG 744 JK EU dispune de instructiuni simple in zona sertarului pentru detergent. Consola pentru selectie ocupa o pozitie centrala, iar in stanga intalnim displayul LCD alaturi de cateva butoane.

Liniile aparatului sunt unele bine scoase in evidenta si se observa o ordine in zona frontala cu un display ce nu iese prea mult in relief. Pornirea intarziata ne este utila daca vrem sa gasim hainele gata spalate peste o anumita perioada de timp, iar blocarea accesului pentru cei mici ne scapa de diversele neplaceri.

85 x 59.5 x 60.5 sunt dimensiunile prin care se remarca Hotpoint RSG 744 JK EU. E vorba de dimensiuni normale, nu este un model slim. Nivelul la functionare atinge valoarea de 54 db si nu se va auzi prea tare nici pe timp de noapte.  Daca vrei rezultate bune de la un aparat pe care sa nu cheltui prea multi bani iti recomand modelul de fata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *