Masina de spalat rufe Hotpoint RSG 825 JS EU

Hotpoint RSG 825 JS EU e  un aparat potrivit pentru cei ce doresc ceva cu capacitate mare de incarcare si cu o viteza de centrifugare de pana a 1200 rpm. Daca acesta e brandul tau preferat in materie de electrocasnice si doresti o masina de spalat rufe pe care o poti incarca cu pana la 8 kg materiale de spalat iti recomand sa citesti acest review.

Asa cum se vede si din poza atasata vorbesc de incarcarea standard, adica frontala. Un alt punct forte al acestui model este si clasa de eficienta energetica in care este incadrat si anume A+++, consumul in program standard avand valoarea de 0.88 kwh.

Masina-de-spalat-rufe-Hotpoint-RSG-825-JS-EU-300x300

Grila de programe pune accent pe ciclurile de spalare folosite pentru persoanele cu alergii, dar putem spala destul de usor si lenjerii, haine mixte sau pilote. Selectia programului optim se realizeaza prin intermediul consolei centrale, iar din butoanele auxiliare putem modifica temperatura de lucru sau viteza de centrifugare ce va fi aplicata la finele ciclului de spalare. Tot de aici putem opri pentru o perioada spalarea sau activa porinirea intarziata, iar timpul ramas pana la final si alte cateva informatii sunt afisate in cadrul displayului LCD usor de citit.

Puteti citi si despre: Hotpoint WMSD723B.

Hubloul este unul destul de generos si permite o deschidere larga pentru o introducere si scoatere usoara a rufelor.  Va recomand Hotpoint RSG 825 JS EU daca sunteti in cautarea unei masini de spalat in care vreti sa introduceti multe haine si care sa nu coste prea mult. Vine de la un brand pun pe plan electrocasnic si puteti citi alte informatii si pe internet.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *