Cuptor electric Hotpoint FK 104 POX

Hotpoint FK 104 POX e un cuptor electric destul de modern si daca nu te-ai decis inca asupra aparatului la care poti pregati de la prajituri pana la delicioasele fripturi iti recomand sa citesti urmatorul review. Primul lucru care iese in evidenta este reprezentat de panoul de comanda si aici avem o consola centrala ce ne permite accesul la principalele functii alaturi de cateva butoane pentru selectie. Nu mai are vechile butoane de tip push-up si lucrul asta permite si o curatare mai buna in zona respectiva.

Alimentarea modelului respectiv este de tip electrica, asa ca trebuie sa aveti prin zona o priza legata la 220 v. Clasa de eficienta in care este incadrat Hotpoint FK 104 POX este A si e una mult mai economica comparativ cu consumul de gaze. In plus, in perioadele mai reci presiunea scazuta va avea un aspect negativ asupra preparatelor. Aspectul modern este asigurat si de marginile finisate cu inox. Acestea protejeaza bine usa din sticla pentru ca marginile sunt cele mai vulnerabile zone in cazul in care trantim ceva sau facem unele mutari prin bucatarie.

 

Cuptor-incorporabil-Hotpoint-FK-104-POX-300x300

Capacitatea aparatului  este de 59 litri, adica unul foarte incapator si ne da posibilitatea sa preparam chiar si 2-3 tavi din mancarurile preferate fara ca gusturile sa se amestece. Pentru o curatare usoara avem inclusa functia de curatare pirolitica si nu mai trebuie sa depunem un efort prea mare. Grila de functii de gatit prezenta la cuptorul incorporabil Hotpoint ne da posibilitatea sa preparam o gama larga de preparate: aluat pentru pizza, paine, dulciuri sau diverse articole de patiserie. Pentru incorporare trebuie sa aveti in vedere dimensiunile de 60 x 60 x 57 cm si o plita asemanatoare, daca se poate din aceeasi gama cu cuptorul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *