Hotpoint-Ariston ENBLH19221FW – combina Full NoFrost si volum de 486 litri

Hotpoint-Ariston ENBLH19221FW e un aparat potrivit pentru bucatariile foarte spatioase sau pentru cele de genul open-space. Beneficiaza de multe tehnologii moderne, iar prezenta sistemului de racire Full NoFrost ne va scapa de gheata atat in cazul frigiderului cat si in cazul congelatorului. Combinele frigorifice moderne pun accent pe pastrarea alimentelor o perioada mai indelungata, eliminarea mirosurilor neplacute si evita formarea bacteriilor.

Frigiderul incorporat dispune de 300 litri volum interior, raft pentru racirea vinurilor, diverse suporturi pe usa, 3 compartimente cu temperatura de 0 grade pentru fructe si legume si rafturi din sticla securizata. La deschiderea usii isi face aparitia si panoul de comanda ce ofera acces la setarea temperaturilor pentru cele doua comparimente, activarea functiei de congelare ori racire rapida.

Combina-frigorifica-Full-No-Frost-Hotpoint-Ariston-ENBLH19221FW-300x300

La exterior observam un aparat frigo cu o constructie atenta. Hotpoint-Ariston ENBLH19221FW  se remarca prin dimensiunile de 195.5 x 70 x 71.5 cm, usi reversibile, manere verticale integrate si un finisaj ce are la baza inoxul. O atentie sporita trebuie acoradata dimensiunilor pentru ca nu sunt unele standard in cazul acestor aparate de racire. Se observa si din poza atasata ca este vorba de un aparat mult mai mare.

Per total pare o achizitie buna daca esti in cautarea unui dispozitv modern de racire, spatios si cu un consum redus de energie electrica (este incadrat in clasa de eficienta A+). Produsul beneficiaza de transport gratuit, garantie 24 luni cu posibilitate de extindere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *