Hote traditionale Pyramis

Cand imi amintesc de Pyramis, imi amintesc cu drag de prima baterie de bucatarie cumparata de la acest producator. Asa cum liniile delicate si designul modern sunt piesele de baza in cazul acestor accesorii de trecere a apei, si in cazul hotelor traditionale ieftine pentru bucatarie vezi intalni materiale de calitate, design placut si performante ridicate.

Hota traditionala Pyramis Ecoline – are finisajul din inox si este dotata cu doua motoare silentioase ce dezvolta o putere totala de 200 w avand un consum de energie de 128kW/an. Becul cu halogen iti va permite iluminarea in zona aragazului, iar butonul culisant iti va permite reglarea puterii de absorbtie in functie de necesitati. Astfel, capacitatea medie de absorbtie va fi de 210 mc/ora iar cea maxima de 279 mc/ora. Filtru din aluminiu este prezent la modelul de fata si are rolul de a proteja piesele interne de grasime sau alte depuneri ce pot aparea in timpul utilizarii. Acest filtru se poate spala cu usurinta in masina de spalat vase. Dimenisunile acestui model se incadreaza in limitele: 14x60x50,5 (IxLxA cm), fiind foarte usor de integrat in rafturile superioare de mobila. Are o greutate de 6 kg si este dotata in partea frontala cu o aparatoare din sticla culisabila.

6eaaf23455c0792178ba991d8c

Hota traditionala Pyramis Ecoline, putere de absorbtie 279mc/h, 2 motoare

Daca nu esti adeptul modelelor simple de mai sus, poti arunca o privire la hota  de culoare gri Pyramis SILVER SHELF, model cu un design modern ce dezvolta o putere maxima de absorbtie de 366 mc pe ora. Controlul puterii se realizeaza electronic, in partea frontala fiind amplasat si un display lcd pentru afisarea treptei curente care a fost selectata. Daca doresti utilizarea acestui model pe functia de recirculare a aerului trebuie sa stii ca este necesara montarea unui filtru cu carbune activ, component ce va retine mirosurile neplacute rezultand un aer curat si usor de respirat. Motorul este unul economic dar si silentios, nivelul maxim de zgomot in treapta cea mai mare nu va depasi 63 db.

 

082dbaf37d61056fd64

Hota traditionala Pyramis SILVER SHELF, putere de absorbtie 366mc/h, 2 motoare

Dupa selectia privind dimensiunile pentru noua hota de bucatarie ce urmeaza a fi instalata si culoarea ce se incadreaza in decorul mobilei, trebuie sa ai in vedere si dimensiunile bucatariei, a suprafetei de gatit sau numarul si tipul arazatoarelor ce le folosesti. Se calculeaza volumul bucatariei inmultind latimea, lungimea si inaltimea rezultand o anumita valoare. De exemplu : 5 m lungime x 3 latime X 2,5 inaltime = 37.5 mp. Acest numar se inmulteste cu 12 (valoarea optima reprezentand improspatarea aerului din interior de 12 ori in decurs de o ora) rezultand astfel valoarea 450 mc. In urma acestui calcul trebuie sa alegi o hota ce are capacitatea de absorbtie de cel putin 450 mc pe ora. Cam acestea au fost recomandarile mele in ceea ce priveste modul de selectie si alegerea unei hote pentru bucatarie in functie de suprafata utila a camerei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *